úterý 2. srpna 2016

Denim Jumpsuit /2nd of "Cottage Outfit" Series

Představuji další outfit ze série oblečení na chatu. Tento denimový overal je úžasně příjemný na letní výlety. Jedinou nevýhodou je, že se po několika hodinách cesty autem zmačká, jak můžete vidět na fotografiích. Ovšem u těchto přírodních materiálů je to zcela běžné a doufám, že tím nikoho příliš nepobouřím. Fotografie se mi líbí, a tak i s touto chybou je vystavuji.

I introduce you another "cottage outfit." This denim jumpsuit is very comfy for summer trips. The only disadvantage is that after a few hours in the car it wrinkles as you can see in the photographs. However, it is quite common with these fabrics. I hope you don't mind these wrinkles. I like the photos so I decided to publish them in spite of the imperfection. 


25 komentářů:

  1. Love all you're wearing, and the wedges are so elegant casual, I love it. You're always beautiful and refined ;)

    Love,
    M
    The Flower Duet

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý den, fotky jsou opravdu pěkné, jen ta poslední "přihrblá"...Příště asi musíte zvolit vhodnější látku.Ještě otázka....mažete se samoopalovákem?Na některých fotkách jsou vidět rozdíly v zabarvení pokožky.

    OdpovědětVymazat
  3. Martina, s tou krčivosťou materiálu neurobíš skutočne nič. Tiež to poznám veľmi dobre a tvrdím, že to je "trendy". Nosia to tak dokonca aj celebrity. :-D Veľmi fajnový outfit btw. :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovědětVymazat
  4. Witaj! Świetny kombinezon a Ty bardzo zgrabnie w nim wyglądasz.
    Pozdrawiam serdecznie.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, ten volán je lichotivý. Moc Ti to sluší. Mně se taky oblečení byť jen s přídavkem lnu krčí, co teprve stoprocentní len. Ale to pohodlí a jak to pěkně chladí, to stojí za to.

    OdpovědětVymazat
  6. Ty potvůrko podivná! jak to děláš, že pořád mládneš?! Moc ti to sluší, krásný overal - i ten plot závistí zezelenal :-)J.

    OdpovědětVymazat
  7. Adorable! Denim works really beautiful with the Colour of your Hair, i love your Outfit Martina :)

    kisses

    OdpovědětVymazat
  8. Ten volán je krásný a overal s ním vypadá hned jinak.
    Velmi ti to sluší a myslím, že džínovina ti jde pěkně k vlasům. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Gorgeous look! Amazing romper! Beautiful.

    xx, Elise
    www.sparkleandslippers.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. Very pretty outfit! What I love the most, is that the shorts are longer in length. Every other romper has such short shorts, that I don't even bother to try it on. I would wear this in a heartbeat!

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!