čtvrtek 27. října 2016

Aqua Mineral Optima+ Supreme Face Serum and Marvelle Rejuvenating Mask

Aqua Mineral Supreme Face Serum - omlazující pleťové sérum

Bude to asi vypadat přehnaně, ale chci vám tentokrát představit to nejlepší sérum, jaké jsem kdy vyzkoušela. Vím, že jsem psala o retinolu a ano je výborný a funguje dlouhodobě, ale toto úžasné sérum od Aqua Mineral se projeví  na pleti ihned. A to mne baví! Hodně!

Sérum je určeno pro muže a ženy se zralou pletí a viditelnými známkami stárnutí (40+). Používám ho ráno i večer. Sérum dodává pleti všechny potřebné vitamíny a další prospěšné látky pro její ochranu před volnými radikály a jinými vnějšími škodlivinami. Hloubkově hydratuje a pomáhá redukovat vrásky zevnitř. Skleněné balení s pumpičkou je o obsahu 40ml. Sérum se skvěle vstřebává a je vhodné pod makeup. Určitě si jej pořiďte a navíc zde naleznete slevu 25% a výborně sepsanou recenzi. Sérum vám mohu jedině doporučit! (sérum si kupuji ještě jedno do zásoby)

Marvelle Rejuvenating Mask - magnetická omlazující maska

Dalším výborným produktem je magnetická maska, se kterou je zábava a ještě bezvadně funguje. Masku aplikuji na obličej pomocí malé špachtle, která je součástí balení. Po zaschnutí zabalím přiložený magnet do papírového ubrousku a odstraním masku. Bahenní složka se zachytává na ubrousek a na pleti zůstává film s výživnými látkami, které se vstřebají do pleti. Je to čištič, liftingová maska a sérum v jednom. Maska je z prémiové řady, která se zaměřuje na problémy stárnutí s okamžitým efektem. Ten efekt uvidíte okamžitě = pět let dolů :-)


Aqua Mineral Supreme Face Serum

I may seem to be exaggerating but I would like to introduce you so far the best face serum I have ever tried. I know retinol is great and works on long-term basis but this fantastic product by Aqua Mineral works immediately on the complexion. I love that! A lot! 

Serum is suitable for men and women with mature skin and existing signs of ageing (40+). I use it in the morning and evening. The serum replenishes the skin with all the necessary vitamins to protect against free radicals and further damages. It hydrates and helps reduce wrinkles from deep within. The glass packaging with pump is of 40ml content. The serum absorbs into the skin easily and is suitable under makeup. I can only recommend it! 

Marvelle Rejuvenating Mask

Another wonderful product is a magnetic mask which is fun and works perfectly, as well. I apply the mask with a small spatula  which is part of the package. After drying I remove the mask with magnet wrapped in paper tissue. The mud stays on the tissue and the film with nourishing ingredients stays on the complexion. This is a cleanser, a lifting mask and a serum all in one. The mask is from the premium line with immediate result. The result you can really see immediately = five years younger looking skin :-)






Vlevo sérum s viditelnými třpytkami, které ale na pleti nejsou vidět, a vpravo magnetická maska

Děkuji českému zastoupení Aqua Mineral za poskytnutí produktů k recenzi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!