středa 2. listopadu 2016

Charity Project / Společnýma rukama



Ráda bych tímto podpořila a hlavně představila skupinu Společnýma rukama, kterou tvoří korálkářky z celé České republiky, a která se vydala vstříc novému – v pořadí již třetímu – charitativnímu projektu. Všech 23 autorek se doslova unáší na křídlech. Jsou to křídla motýlí, v jejichž duchu se celá akce nese.

Název projektu – Motýlci pro DEBRA ČR – hovoří za vše. Autorky vytvořily šperky, aby mohla na konci listopadu vypuknout již druhá předvánoční dražba. Výtěžek této aukce bude věnován výše zmíněné nadaci, která podporuje pacienty s tzv. nemocí motýlích křídel. Tímto vzácným onemocněním kůže u nás trpí přibližně 300 lidí, kteří se neobejdou bez kvalitní lékařské péče. A právě DEBRA ČR jim pomáhá zvyšovat kvalitu jejich života a co nejvíce je zapojit do běžného fungování. V rámci této aukce si můžete vydražit 45 šitých šperků s motýlí tématikou. Jednotlivé šperky si můžete naživo prohlédnout v Praze v obchodě Korálky.cz, dále v prodejní galerii BJ Shop a Valér.

Ke koupi budou jak šperky zcela luxusní a jedinečné, tak i drobnosti, kterými můžete potěšit vaše blízké nebo třeba i kamarádku pod Vánočním stromečkem. Vše jsou originály, které trpělivé ruce českých korálkářek šijí perličku po perličce.

Milí čtenáři, zkuste si i vy ulovit svého motýlka. Podpoříte tak charitativní akci, jejíž výtěžek poputuje na konto organizace DEBRA ČR, a podpoří tak pacienty s onemocněním motýlích křídel.

Dražba začíná 21. 11. 2016. Sledujte průběh celé akce na stránkách Společnýma rukama, na Facebooku nebo na Instagramu! 



This article is mainly for Czech readers and is introducing a charity project in the Czech Republic that I support.  The auction of all the gorgeous handmade jewellery is held on November 21, 2016 and all money will go to the association DEBRA ČR. 



 

 Mně osobně se nejvíce líbí tento šperk:

4 komentáře:

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!